Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα…

…θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κουφέτα ελληνικής παραγωγής και όχι μόνο. Καραμέλες, χειροποίητα γλειφιτζούρια, πρωτότυπα κεράσματα (μαντολάτα, παραδοσιακές τουλούμπες, καρύδες), σοκολατοελιές, γκοφρετάκια, πουράκια, μπισκότα, παραδοσιακά χειροποίητα λικέρ, υλικά συσκευασίας και πολλά άλλα.

Το koufetoshop επιλέγει, ως επί το πλείστον, ελληνικά και ποιοτικά ζαχαρώδη προϊόντα τα οποία προωθεί μέσω του eshop σε καταImage result for κουφεταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Δημιουργούμε πρωτότυπα και οικονομικά δώρα και διαθέτουμε μικρές εργονομικές συσκευασίες προσιτές στο αγοραστικό κοινό κουφετα Καραμανης.

Πρωταρχικός μας στόχος…
…είναι να προωθήσουμε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών ώστε να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό, να ενισχύσουμε την εγχώρια οικονομία και να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη αφού τα κέρδη από τις πωλήσεις μετατρέπονται σε ζαχαρωτά που διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς.

Ετσι, με κάθε προϊόν που αγοράζετε και φέρει το σήμα μας, μας βοηθάτε να γλυκάνουμε και να κάνουμε ευτυχισμένα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Εμείς γλυκαίνουμε εσάς κι εσείς γίνεστε ένας ζαχαρένιος κρίκος αγάπης!

aglon

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*